Dagens största 178 cm

>> fredag 30 april 2010

En fantastisk premiär i vår egen båt idag, Olson lyckades en en gång höja sitt PB som numera lyder 178 cm, eftersom vi idag bara är 2 i båten hade vi stora problem att lyfta in och foto denna skönhet men den är märkt 6076 ifall någon skulle se den... i morgon blir det nog kattfiske, trötta armar nu efter denna grymma premiärtur.

Äntligen - båten sjösatt

>> torsdag 29 april 2010

Efter ett antal tuffa underhålls dagar är vi nu äntligen på G. Allt är nu tiptopp i båten och motorerna går bättre än någonsin (Tack Dan och Jocke på Honda Marin), imorgon gör vi årets premiärtur i egen båt, game is on.

Dagens största 156 cm

>> lördag 24 april 2010

Dan på Honda Marin med sin första Hälleflundra, ett snyggt PB på 156 cm. Vi varvar just nu båt underhåll med sporadiskt fiske.

Dagens största 161 cm

>> torsdag 22 april 2010

Nu har vi tjuvstartat årets fiskesäsong. Dom sista dagarna har det varit ett fantastiskt väder här i Tromsö så idag tog vi en rast i underhållet av båten för lite testfiske. Vi fick låna en båt av Jimmy på Nordic Sea Angling och kan konstatera att Hällefisket fortfarande håller hög klass i Tromsö. Dagens jigg blev en av de färger ifrån Savage Gear vi ej han få testat under förra årets fiske kanske blir det en ny favorit.